LIMITAT SĂ MERGI AFARĂ, DAR NU LIMITAT SĂ MERGI ÎN INTERIORUL TĂU

Pe neasteptate, ne-am trezit cu totii intr-o lume schimbata. 

Viata ne-a fost data peste cap. Scosi din rutina noastra, ne simtim confuzi, debusolati, ingrijorati, infricosati si nerabdatori ca totul sa revina la normal. Doar ca, nimic nu va mai reveni la normal! Cel putin nu la normalitatea pe care o stiam cu totii. 

Trecem cu totii printr-o perioada in care ni se impun, pe buna dreptate si spre binele tuturor, atat de multe limite. 

Dar care sunt limitele pe care ni le-am pus singuri? Vorbesc de gandurile pe care le ai si care iti determina atitudinea. Modul in care vedem lucrurile determina modul in care facem lucrurile!

Intrebarea care ne preocupa pe toti acum este: In ce fel ma va afecta schimbarea asta, va avea un impact negativ sau pozitiv?

Raspunsul la intrebarea asta depinde in totalitate de perspectiva din care tu vei aborda schimbarea.

Eu personal am luat o decizie in dreptul meu. 

Vreau sa cresc in aceasta criza, nu doar sa trec prin aceasta criza. 

Vreau sa fac o diferenta pozitiva in aceasta criza, nu doar sa supravietuiesc acestei crize. 

Suntem chemati cu totii sa facem un salt in evolutia noastra. Nimeni nu stie cum va arata „noua normalitate“. Ceea ce stim insa, este ca de noi depinde cat de bine ne pregatim pentru a intampina schimbarea. 

Albert Einstein spunea ca o problema nu poate fi rezolvata de la nivelul de gandire la care ne aflam atunci cand a aparut problema.

Ca sa trecem la urmatorul nivel de gandire e nevoie sa ne depasim limitele actualului nivel. Si poti incepe sa faci asta chiar acum.

Esti limitat sa mergi afara, dar nu limitat sa mergi in interiorul tau. Cred ca este un moment oportun sa reflectezi mai mult la gandurile tale, sa obsevi care sunt gandurile care iti alimenteaza nelinistea, ingrijorarea, fricile, sa cauti sa discerni din ce perspectiva poti privi tot ce se intampla acum astfel incat sa devii mai increzator, sa te intaresti cu credinta ca vei depasi orice dificultati ar urma. Ai mai facut-o deja! 💪 

O intrebare: Care sunt schimbarile pe care trebuie sa le fac in mintea mea pentru a putea sa ma adaptez mai eficient?


EȘTI CEEA CE GÂNDEȘTI