POTENȚIALUL NOSTRU ESTE NELIMITAT

Ma gandeam zilele acestea ce bine ar fi daca am invata la scoala ca potentialul nostru este nelimitat si ca noi NU suntem rezultatele noastre de moment, ci mult mai mult de atat. 

Da, rezultatele actuale sunt generate de catre noi, dar VALOAREA noastra ca fiinte umane nu este data de aceste rezultate. Oricare ar fi rezultatele pe care le ai in prezent ele pot fi SCHIMBATE.

Te-ai gandit ce ai putea tu realiza acordand o SANSA acestei idei in viata ta?

Ceea ce vei face cu ceea ce vei invata are puterea de a-ti transforma total viata.

Este un proces de transformare. Este o calatorie. Dar acest proces nu ar putea incepe daca nu iei DECIZIA de a te implica și de a participa. Hai sa-ti mai spun ceva. Numai tu poti face asta pentru tine. 

Cred atat de tare in ceea ce fac incat vreau sa dau sansa cat mai multor oameni sa simta si ei ce am simtit eu atunci cand am inceput calatoria mea. 

Eu investesc foarte mult in dezvoltarea mea si incurajez oamenii sa investeasca in ei. Cred ca este cea mai buna investitie! Pana la urma urmei, nimeni nu iti poate lua ceea ce tu devii ca urmare a cresterii si dezvoltarii tale. 

Doresti sa iti ATINGI potentialul pe care Dumnezeu l-a pus in tine? Si sa DEVII persoana care ai fost creata sa fii?

Atunci trebuie sa faci mai mult decat sa treci prin viata, in speranta ca vei invata ceea ce ai nevoie pe parcurs. Trebuie sa profiti de OPORTUNITATI DE CRESTERE ca si cum viitorul tau depinde de asta. Pentru ca chiar depinde.

Si cu cat astepti sa faci ceva acum ce stii ca ar trebui sa faci, cu atat sunt mai mari sansele ca nu vei mai face niciodata.

O intrebare: Daca te gandesti la acel lucru pe care il tot amani desi stii ca ar insemna o schimbare in bine pentru tine, ce te-ar ajuta cu adevarat sa invingi amanarea si sa treci la actiune?


SCOPUL ORICĂREI VIETI ESTE CREȘTEREA