SCOPUL ORICĂREI VIETI ESTE CREȘTEREA

Scopul oricărei vieți este dezvoltarea în 3 arii majore: fizic, mental și spiritual. Pentru a avea o viață împlinită și pentru a te ridica la nivelul potențialului tău maxim ai nevoie să te dezvolți în toate aceste 3 arii. Toate sunt la fel de importante. Nici unul dintre acestea nu își poate îndeplini potențialul dacă celelalte sunt împiedicate să se dezvolte și să se exprime.

Și mai știu că oricine își dorește să devină tot ceea ce poate el deveni. Așa suntem creați. Avem această dorință înnăscută, nu ne putem abține să ne dorim a fi tot ceea ce putem fi.

Și acolo unde există o dorință există și posibilitatea de a fi realizată. Însă întrebarea care se pune este Ce plan concret ai în fiecare zi prin care să îți realizezi această dorință de a deveni tot ceea ce îți dorești să fii?

Însă nu uita de acest aspect. Există o DIFERENȚĂ între DORINȚĂ și VOINȚĂ. Și cred că și tu ești conștient de asta. Iar întrebarea firească care se naște de aici este: Ce ești dispus să faci pentru a deveni tot ceea ce poți deveni? 

Ai un plan de dezvoltare? Dacă da, care este planul tău de dezvoltare? 

LEGEA INTENȚIEI spune că dezvoltarea nu apare pur și simplu de la sine. Fie te dezvolți în mod intenționat, fie dezvoltarea nu are loc. 

Problema pentru mulți oameni este că nu se dedică niciodată datoriei de a se dezvolta pe ei înșiși și de a deveni ei înșiși mai buni.

Consider că datoria mea principală față de Dumnezeu, față de mine și față de omenire este să devin cea mai bună versiune a mea. Pentru mine succesul în viață înseamnă să devin tot ce pot eu deveni pentru ca Dumnezeu să fie glorificat prin viața mea.

„POTENȚIALUL TĂU ESTE DARUL LUI DUMNEZEU PENTRU TINE. CEEA CE FACI CU EL ESTE DARUL TĂU PENTRU DUMNEZEU.“
Cel mai mare serviciu pe care îl poți face lui Dumnezeu și umanității este să îți realizezi întreg potențialul de care ești capabil. 

Dacă vrei să fii persoana care ai fost creată să fii, atunci trebuie să faci mai mult decât doar să treci prin viață și să speri că lucrurile se vor schimba și îmbunătății de la sine. Speranța singură NU este o strategie bună. 

Așadar, ca și PROVOCARE, gândește zilnic săptămâna aceasta la următoarea întrebare și scrie pe un caiet gândurile care îți vin: Ce ești DISPUS să faci pentru a deveni tot ceea ce poți deveni?


CE FACI ÎN MOD INTENȚIONAT