TE AJUT SĂ OBȚII CLARITATE DESPRE VISUL TĂU...

și să nu ajungi să trăiești cu regretul
Oare cum ar fi fost dacă...?


Programează-ți GRATUIT O SESIUNE

Dacă ești ca și mine sau ca majoritatea oamenilor, s-ar putea să crezi că reușita realizării visului tău depinde de setarea obiectivelor. Și e adevărat! Parțial… 

Dă-mi voie să te întreb ceva. 

Cum vei ști să-ți setezi obiectivele potrivite dacă nu îți este clar ceea ce vrei să obții sau să realizezi?

Ba mai mult, s-ar putea să îți setezi obiective mărețe și de altfel foarte bune și de dorit, însă care să te ducă în direcția greșită, alta decât cea în care tu îți dorești de fapt să ajungi. 

Știi cum zic?

Să îți pui scara pe clădirea greșită. Să depui efortul de a te urca pe scară și când ajungi în vârf să îți dai seama că tu nu asta ți-ai dorit, că de fapt altceva este acel ceva care te împlinește.

Nimeni nu dorește să își irosească viața făcând ceva ce nu îl împlinește și la final să trăiască cu regretul ”Oare cum ar fi fost dacă…?”

Programează-ți GRATUIT O SESIUNE cu mine, care în mod normal este în valoare de 90 euro și dă-mi voie să te ajut:

  • Să capeți mai multă claritate despre ceea ce vrei cu adevărat 

  • Să obții mai multă înțelegere despre ce te blochează și cum poți să înlături obstacolele interioare care te sabotează în calea spre succes.

  • Să simți că ai mai multă încredere, resurse și capacitatea de a duce la bun sfârșit acțiunile necesare.

Pentru că REUȘITA stă în FACTORII esențiali care determină modul în care ACȚIONEZI pentru a transforma VISUL în REALITATE.


Odoo • Image and Text

De fiecare dată când amânăm ceva, o facem pentru că în mintea noastră stăruie o presupunere total falsă… presupunerea că ”nu sunt suficient de bun sau pregătit să fac asta”.

Nimic mai fals! Dacă ești obiectiv cu tine, recunoști și tu asta!

Rezultatele actuale pe care le ai (atât pe plan personal, cât și profesional) nu reprezintă potențialul tău. Ele reprezintă doar nivelul tău actual de conștientizare cu privire la resursele și la potențialul tău. Potențialul tău nu poate fi descoperit în exterior, el este doar în interiorul tău. 


Creează o schimbare de durată pentru că această schimbare se produce din interiorul tău spre exterior.