alina@spiritualgrowthacademy.org | dumitrita@spiritualgrowthacademy.org | otniel@spiritualgrowthacademy.org

Training

Odata ce inveti un lucru nu ai nimic de pierdut, dar ai foarte multe de castigat. De aceea, este correct si in avantajul dumneavoastra sa va implicati in astfel de programe in care aveti sansa sa invatati foarte multe lucruri utile pentru viata personala si profesionala intr-o maniera placuta, inconjurati de oameni de calitate.

Există o diferenṭă între un speaker motivaṭional ṣi un trainer motivaṭional: speaker-ul motivaṭional este acel om care te face sa zambeṣti ṣi a doua zi să nu mai ṣtii de ce ai râs. Ȋn schimb, trainerul motivaṭional cu siguranṭă, chiar dacă te face să zâmbeṣti, cu siguranṭă o să-ti aminteṣti si de ce. 

Scopul meu este sa te conectez cu maretia ta, sa te ajut sa intelegi de ce toate gandurile tale negative, toata energia ta negativa, tot ceea ce atragi negativ in viata ta, a companiei, a angajatilor, sunt ceva ce tu creezi inconstient. Da-mi voie sa te ajute sa transformi toate astea in aspecte pozitive si implicit rezultate pe masura. Tu ai nevoie de practica, nu informatii. Practica provine din modul in care gandesti si constientizezi informatia, generand metodele optime prin care tu sa incepi sa iti folosesti mintea in favoarea ta.

Contacteaza-ma. Astept cu nerabdare sa te asist in drumul tau spre a deveni un lider de succes.

Odoo - Sample 2 for three columns

COACHING

Cat de des privesti in interiorul tau pentru a-ti ridica nivelul de constientizare? Acolo este sursa succesului tau.

Odoo - Sample 3 for three columns

WORKSHOPS

Rolul principal al comunicarii este sa te conectezi cu oamenii. Comunicarea nu este despre mine, ci despre tine.